Over Ruyken Horeca

Ruyken groothandel is een groothandel in groenten & fruit. Wij leveren, afhankelijk van de seizoenen, het hele jaar rond een geheel assortiment aan uiteenlopende groenten en fruit aan veel andere groothandelaren. Daarnaast verkopen wij zelf ook aan supermarkten, catering, marktstallen en andere zelfstandigen. Bovendien bezorgen wij verse producten aan restaurants en diverse snackbars.Wij vervoeren uw producten met eigen vervoer en garanderen u zo de beste kwaliteit.

Ruyken BV is gesplitst in een tweede tak, namelijk de specialisatie in paddenstoelen, taugé en Chinese groenten. Op onze website is veel informatie over de vele verschillende soorten champignons te vinden. En natuurlijk leveren wij adequaat alle soorten champignons bij u aan de deur.

Contact

Ruyken Champignons

Champignons zijn een echte lekkernij. En bovendien zijn ze erg veelzijdig, want u kunt ze in vele gerechten verwerken en ze hebben een stevige ‘bite’.

Bij Ruyken BV zijn veel verschillende soorten champignons oftewel paddenstoelen verkrijgbaar, gecultiveerde of wilde paddenstoelen, noem maar op. Dus of u nu gewone witte champignons, stekelzwammen of Cantharellen zoekt, bij ons kunt u goed terecht dankzij ons ruim assortiment. Maar ook voor kiemproducten zoals taugé of alfalfa of Chinese groenten.

Op onze speciaal ingerichte gedeelte van de website vindt u veel informatie over de uiteenlopende champignons. Neem dus een kijkje voor meer informatie hierover.

CHAMPIGNONS

Onze sterke punten:

  • Hoge kwaliteit van producten
  • Scherp geprijsd
  • Uitstekende Service
  • Klantvriendelijkheid
  • Betrouwbaarheid
  • Begrip in Nederland

Onze contactgegevens:

Jan Van Galenstraat 4
Pier D, Loods 4
1051 KL Amsterdam
T. 020 - 6820832
F. 020 - 6811345
E. info@ruyken.nl